Naruto Blood Dawn of Shinobi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hiroshi Kasumi Midori no kuro furasshu (černý blesk z listové )

5 posters

Goto down

Hiroshi Kasumi Midori no kuro furasshu (černý blesk z listové ) Empty Hiroshi Kasumi Midori no kuro furasshu (černý blesk z listové )

Příspěvek pro Hiroshi Kasumi Sun Dec 01, 2013 4:16 pm

Jméno : Hiroshi Kasumi

pohlaví: Muž

Věk: 18 let

vesnice :/

Hodnost: Nukkenin

Sensei: shodaime Raikage (vysvětleno v životopise )

Klan: Kasumi

Kekkei Genkai: Ryū no me [dračí oči (vysvětleno pod životopisem)]
Povaha: Jsem klidný , tichý , úkoly co si pamatuji jsem vždy plnil bez zbytečných otázek , nikdy jsem nebyl společenský , radši samotář , který miluje dlouhé a krvavé souboje. Co se týká mého vztahu k vesnici tak tu nesnáším kvůli tomu co ze mě udělala ,ale musím uznat že mě naučila částečně k oddanosti a pilnosti .

Vzhled : Nosím dlouhé černé vlasy , neustále mám aktivované klanové doujutsu , dlouhé špičaté zuby, klanové tetování  a  piercingy, většinou přes hlavu nosím kapuci od svého pláště s nápisem 緑の黒フラッシュ  (černý blesk z listové )

Hiroshi Kasumi Midori no kuro furasshu (černý blesk z listové ) 217372_109087162631443_934308936_n
Hiroshi Kasumi Midori no kuro furasshu (černý blesk z listové ) 400682_109085125964980_1360192671_n

Hiroshi Kasumi Midori no kuro furasshu (černý blesk z listové ) 484518_109086295964863_2034447428_n
aktivované  Ryū no me

Podstata:Oheň,Blesk,Voda

Životopis: Nepamatuji si své jméno , nepamatuji ji svůj věk , ale to všechno se změnilo v mých 4 letech , kdy za mnou přišel stařík hokage s tím že mě něco málo naučí. Od té doby se to změnilo , nebloumal jsem po vesnici a nedělal nic , začal jsem se spolu staříkem učit taijutsu , základní ovládání chakry, naučil mě i přeměnu , poté mi ukázal chození po stromech , ale to jsem nezvládal ,nevadilo mi to , byl jsem moc malý na to se to naučit . Když jsem se vracel domů potkal jsem u pomníku hrdinů staříka a pomalu jsem za ním přišel . Od zítra budeš chodit na akademii , řekl a já jenom přikývl . Chtěl jsem se stát ninjou abych ochránil to co mě stařík naučil tak jsem se vydal znovu na cvičiště . Večer když jsem odcházel ze cvičiště tak jsem zamířil nejdříve za staříkem mu poděkovat . Bylo mi šest to si pamatuji , protože na ninja akademii se může od šesti let . Pomalu jsem vystoupal schody k jeho kanceláři a přišel jsem k dveřím , byly otevřené a já jsem slyšel řinčení zbraní. Poté jsem opatrně nakoukl dovnitř a všimnul si staříka opřeného o stůl , nevěděl jsem že umírá , měl jsem za to že je jenom přepracovaný , pomalým krokem jsem k němu přešel . Třásla se mu ruka a podával mi dva svitky. Uteč , uteč pryč a zítra přijď do akademie a tvař se že se nic neděje jsi přece ninja . Poslech jsem ho a tak jsem utekl utekl jsem na ubytovnu kde jsem bydlel a v pokoji jsem se třásl strachy ,  né kvůli tomu co jsem viděl, ale o svůj život . Ráno mě probudili sluneční paprsky na tváři , pomalu jsem vstal z místa kde jsem byl a svitky jsem si schoval do kapes , poté jsem se šel opláchnout  a vyrazil jsem do akademie. Přišel jsem do třídy a nikdo tu nebyl ani jsem se nedivil  bylo teprve čtvrt na osm . Pomalým krokem jsem si šel sednou do zadní lavice k oknu a z kapsy jsem vytáhnul jeden svitek a otevřel ho . To co v něm stálo mě naprosto překvapilo .Byl tam můj věk  , moje jméno , jméno mého klanu , klanové kekkei genkai  i když jsem nevěděl co to slovo znamená tak jsem podvědomě tušil že to bude něco co se dědí a jména mých rodičů , a pod tím vším byl podepsán stařík hokage . Trošku jsem se pousmál a poté jsem se rozhodl , pomstím své rodiče, a pomstím se vesnici za to co udělali  . Od toho dne to šlo všechno jednodušeji když jsem měl cíl , měl jsem cíl  zničit ty co zničili moje rodiče , ty co ze mě udělali pokus . Ani jsem si to neuvědomil a za rok a půl v den mých 8 narozenin jsem maturoval a stal se ze mě gennin, nikdo nechápal jak jsem se mohl tak moc zlepšit . Dostal jsem svůj tým , a byl jsem členem kolektivu , dalo by se tomu tak říkal , ale přesto jsem měl pořád svojí temnotu . Začal jsem se stranit svých týmových kolegů , poslouchal jsem maximálně svého senseie  a po tají jsem začal krást vesnici svitky různých klanů , jako byl klan uchiha, hyuuga , nara ,akimichi ,yamanaka a tak podobně , byly to svitky s jejich technikami  slabinami jejich  technik a tak podobně hodilo se , navíc krátce potom jsem si v konoze v hlavě druhého našel skrýš .Vypadala jako kdyby jí někdo používal, byly zde různé nástroje , kunaie, dýky a tak podobně . Rozhodl jsem si jí nechat a trošku upravit , po roce a půl když jsem za trest musel uklízet na mě spadla krabice s nápisem kasumi , věděl jsem že se tak jmenuji tedy že je to mé příjmení , ale nevěděl jsem jak se dostat do té krabice, poté jsem se pořezal o shuriken co byl opřený o nějakou krabici a pár kapiček krve spadlo na krabici s nápisem kasumi . Když ty kapičky dopadli jako by se spustil mechanismus který tu krabici otevřel  , opatrně jsem otevřel víko a v krabici jsem našel fotky rodičů , svitky nejspíš klanové a katanu , celou černou jenom nápis na ní byl bíle . Všechno to byly užitečné věci tak jsem si je odnesl do své skrýše  a všechno jsem to uklidil do náležitých přihrádek , svitky k svitkům atd. Na svůj věk jsem byl docela mazaný , aby ne když jsem nenáviděl vesnici a chtěl jí zničit, vlastně jsem sabotoval naše mise a nepřišlo se na to po dalším roce a půl který jsem strávil tréninkem a osvojil jsem si druhý element a to blesk tak jsem odešel do kumogakure. Tam mi ze začátku nevěřili  ale když na ně zaútočili a já se přidal na jejich stranu tak mě přijali , nakonec spojenec co nesnáší Konohu tak jako oni se jim hodil  . Chvilku potom co jsem se v kumogakure rozkoukal jsem se rozhodl najít raikageho  a požádat ho jestli by mě nenaučil nějaké bleskové techniky .Chvilku byl proti tomu ale nakonec souhlasil a naučil mě svojí techniku Raiton no Yoroi  ,byl jsem tak rád že jsem zahodil svojí minulost spjatou s konohou a stal se členem kumogakure , kde jsem se též stal jouninem a následně potom anbu .Měl jsem misi spolu s mým týmem anbu , nevěděli jsme že nás naše mise zavede až ke konoze , ale v tu chvíli se ve mně něco zlomilo , přál jsem si být na hlavě yondaimeho , a  než jsem se nadál tak sem se ocitl na nidaimeho  hlavě . Nechápal jsem to ale když jsem se otočil k bráně tak jsem za sebou uviděl  zbytky černého záblesku . Co to ? Podivil jsem se sám sobě ale to byla blbost to  nikdo nezvládal. Věděl jsem to , věděl jsem že jsem jiný ale nikdy by mě to nenapadlo že to tak bude, poté jsem znovu zmizel a moji spojenci leželi mrtví na zemi . Pomalu jsem začínal rozumět jak ta technika funguje , jedinou věc kterou jsem udělal bylo že jsem si sundal masku a plášť a šel jsem si nechat udělat plášť  jako měl yondaime hokage s tím rozdílem že jsem tam měl napsáno  緑の黒フラッシュ a plamínky na spodku byly černé , poté jsem zmizel i s pláštěm na sobě v černém blesku . Půl roku jsem trénoval bez vesnice a čas od času se ke mně dostalo  že se objevila obdoba žlutého záblesku Pousmál jsem se nad tím a znovu jsem se vrátil k tréninku. Za tu dobu co jsem byl bez vesnice a nemusel jsem pro nikoho plnit mise jsem se toho naučil celkem dost , osvojil jsem si  vodu jako třetí element , celkem se to hodilo. Ale jedna věc mě pořád trápila , chtěl jsem vědět jak smýšlí bijuu ale na žádného jsem nenarazil ,až jednou když jsem se  rozhodl vydat se k hoře kde měl porazit sennin šesti cest juubiho. Nevěděl jsem proč , ale něco mě tam táhlo, to co mě tam táhlo jsem našel až u té hory. Bylo to dítě, opatrně jsem s ním pohnul  ale už bylo mrtvé  a v jeho mrtvé ruce drželo čelenku se znakem listové. V té chvíli jsem se rozhodl že se Konoze pomstím.

Ryū no me - dračí oči je doujutsu klanu Kasumi , sice není tak účinné jako sharingan nebo byakugan ale má podobné vlastnosti . Při aktivaci  Ryū no me  dokáže uživatel vidět chakrový oběh a dokáže vidět stejně dobře ve tmě jako ve dne. Tudíž je toto kekkei genkai ideální pro boj i pro senzibila
Vlastnosti - při aktivaci se oči změní na dračí (viz obrázek ) , uživatel se pokryje neviditelnou vrstvou šupinek které jsou odolné proti zásahům kunaiu a shurikenů

Dovednostní body : Ninjutsu -  3
Taijutsu -2
Genjutsu/Obrana proti genjutsu -1/1
Kenjutsu- 2
Inteligence -3
Síla - 3
Rychlost -4
Chakra -2
Ruční pečetě -3
Ovládání Kekkei genkai -1

Uhm, kdyby byl problém třeba s tou technikou přesunu tak mi napište PM :3 nerad bych poodhaloval schopnosti Smile

Naposledy upravil Hiroshi Kasumi dne Sun Dec 01, 2013 4:23 pm, celkově upraveno 1 krát
Hiroshi Kasumi
Hiroshi Kasumi
Nukenin
Nukenin

Poèet pøíspìvkù : 8

Návrat nahoru Goto down

Hiroshi Kasumi Midori no kuro furasshu (černý blesk z listové ) Empty Re: Hiroshi Kasumi Midori no kuro furasshu (černý blesk z listové )

Příspěvek pro Asamir Sun Dec 01, 2013 4:21 pm

HNED PRVNÍ VĚC - JE TEPRVE 1.RAIKAGE,2. NENÍ - NEPOVOLENO
Nukenin být můžeš,ale mimo organizaci
Si celkem OP
Ale zase dobrý životopis,krásně zpracované
Povolím ti to,když nebudeš hned ze začátku OPčkovat a senseie si uprav Smile
Asamir
Asamir
Mizukage
Mizukage

Poèet pøíspìvkù : 261

Návrat nahoru Goto down

Hiroshi Kasumi Midori no kuro furasshu (černý blesk z listové ) Empty Re: Hiroshi Kasumi Midori no kuro furasshu (černý blesk z listové )

Příspěvek pro Akuma Kemonos Sun Dec 01, 2013 4:21 pm

Mám tu hned z prvu jeden problém já, jde o historii Very Happy On je totiž teprve Shodaime.
Akuma Kemonos
Akuma Kemonos
Genin
Genin

Poèet pøíspìvkù : 182

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Kasumi Sun Dec 01, 2013 4:22 pm

Okej senseie si opravím Very Happy protože co jsem koukal na konohu tak tak už  bylo že za vlády nidaimeho hokageho už vládl i niddaime raikage  a neboj nejsem v žádné organizaci Smile
Hiroshi Kasumi
Hiroshi Kasumi
Nukenin
Nukenin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akuma Kemonos Sun Dec 01, 2013 4:24 pm

Tady je ale historie jiná, tady není a ani nemusí být většina lidí, co v normálním anime jsou, tak stejně s jutsu Very Happy Tady píšeme dějiny my Very Happy
Akuma Kemonos
Akuma Kemonos
Genin
Genin

Poèet pøíspìvkù : 182

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Kasumi Sun Dec 01, 2013 4:26 pm

jasně to jsem pochopil Very Happy sensei opraven Very Happy a stejně nejčastěji používám techniku o které se píše v životopise takže je to v podstatě jedna technika co mě dělá "OP" Very Happy
Hiroshi Kasumi
Hiroshi Kasumi
Nukenin
Nukenin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Asamir Sun Dec 01, 2013 4:26 pm

Já jsem Mizukage a jsem poměrně zatím slabej :DD
Asamir
Asamir
Mizukage
Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Asamir Sun Dec 01, 2013 4:27 pm

a s Shodaime Raikage se musíš domluvit je to hráčka,nemůžeš si napsat,že tě učila a ani o tom neví
Asamir
Asamir
Mizukage
Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Kasumi Sun Dec 01, 2013 4:28 pm

dopr*** Very Happy jdu jí napsat ...

(tady se teda kazí plány Very Happy )
Hiroshi Kasumi
Hiroshi Kasumi
Nukenin
Nukenin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shio Sun Dec 01, 2013 5:07 pm

- Shodaime Raikage už je hráč - NE (Domluv si to sní)
- Plášť si měj jaký chceš
- Elementy OK
- při aktivaci ty šupinky no takže, jen proti nástrojům... (Shurikeny a Kunaie) ,ale když někdo hodí třeba kunai s vůbušným lístkem, tak tě zraní nebo když tě někdo švihne katanou. (nemám námitky)
- O klanu a jeho výhodách a nevýhodách si napiš do tvorby klanů podrobněji.
- Do životopisu napiš jakej Hokage tě učil (Mohl jen Hashirama)
 navíc krátce potom jsem si v konoze v hlavě druhého našel skrýš .Vypadala jako kdyby jí někdo používal, byly zde různé nástroje , kunaie, dýky a tak podobně . (Neexistuje ještě sotva se dělá)
- Neumíš Raiton no Yoroi
(NE) Protože tě to Raikage nemůže naučit když to neumí.
 přál jsem si být na hlavě yondaimeho (Neexistuje ještě)
- Teleport
(NE) (maximálně bez černého záblesku a s pečeťmi předem)
Pokud to editneš napiš co.
Shio
Shio
Hokage
Hokage

Poèet pøíspìvkù : 226

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Kasumi Sun Dec 01, 2013 5:11 pm

moje chyba když si kopíruji vlastní životopis >_< , tu skrýš "přesunu " do hlavy prvního Bude to vadit ? ._. a není to teleport jako takový je to jenom "rychlost " která vypadá jako blesk víc ti můžu napsat v PMku
Hiroshi Kasumi
Hiroshi Kasumi
Nukenin
Nukenin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shio Sun Dec 01, 2013 5:14 pm

- Přesuň si klidně - OK
- Okay napiš do pmka o té rychlosti
- Pokud splníš požadavky tak POVOLENO
Shio
Shio
Hokage
Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Kasumi Sun Dec 01, 2013 5:15 pm

Okej napíši ti to a Raikage už jsem psal kvůli sensei ^^
Hiroshi Kasumi
Hiroshi Kasumi
Nukenin
Nukenin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shio Sun Dec 01, 2013 5:17 pm

Dobře.
Shio
Shio
Hokage
Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shio Sun Dec 01, 2013 5:44 pm

Povoleno
Shio
Shio
Hokage
Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shio Mon Dec 02, 2013 11:36 pm

Otevřeno pro EDIT (Bacha organizace Satsujin půjde po tvém kekkei genkai. Doporučuji: VYHLADIT!)
Shio
Shio
Hokage
Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ghepard Tue Dec 03, 2013 6:30 pm

POVOLENO
Ghepard
Ghepard
Satsujin
Satsujin

Poèet pøíspìvkù : 156

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: