Naminkin domček
2 posters
Strana 1 z 1
Naminkin domček
Nič extra.. Obyčajný menší domček.
Namine- Jounin
- Poèet pøíspìvkù : 28
Re: Naminkin domček
*Prídem sem aj s Maňáskom. Odomknem a vojdeme dnu. Hneď ti ukážem kde je kuchyňa* V skrinkách a v chladničke by si mal nájsť všetko, čo budeš potrebovať.. Ja idem vyprať to tričko
Namine- Jounin
ÉÉé *přijdu do kuchyně* Co teď? Co teď? *říkám si v hlavě* Vždiť já umím uvařit leda tak vajíčka .. *cink* To je nápad .. udělám vajíčka *vytáhnu z ledničky máslo a pár vajíček, ze skřině pánvičku, začnu kuchtit (Nebudu tu rozepisovat recept )*
*zatiaľ odbehnem do kúpelne, kde tričko nechám namočené v teplej vode. Vojdem do izby a natiahnem na seba nejaké druhé a znova prejdem do kúpelky, kde začnem ručne drhnúť špinavé tričko*
Namine- Jounin
*když je vše hotovo položím oběd na stůl a znova si upravím masku* É ... *kouknu na prosákle tričko* Sakra ....
*Vyvesím tričko vonku na dvore a vrátim sa späť do domu, pritom do seba potiahnem vôňu vajíčok* hmm.. *dotrepem sa do kuchyne* už je hotovo?
Namine- Jounin
Mám len ženské.. ale počkaj.. *vbehnem do izby a vytiahnem jouninske tričko, ktoré som na sebe mala len raz* snáď ti bude dobré *poviem, ked sa vrátim do kuchyne a podám ti ho* nemal by si s tým zájsť do nemocnice?
Namine- Jounin
Né .. ani nevím proč ... ale vylečí se to bez nemocnice .. *řeknu s úměvem a otočím se k tobě zády, masku položím na stůl a svléknu si své tričko, obléknu si tvé jouninské* No .. sice je mi trochu menší ... ale to nevadí ... *zasměju se a zaběhnu prokrvácené tričko hodit do popelnice, když se vrátím masku si připnu k opasku*
Vylieči sa to samé? *začudujem sa, ale moc tomu nevenujem pozornosť, sám vieš najlepšie, čo máš robiť* asi by si nemal odhaľovať svoju tvár, keď si.. ANBU, či? *posadím sa za stôl*
Namine- Jounin
Otočený chrbtom ku mne?.. Napríklad? *zasmejem sa* tak dobrú chuť *poprajem a začnem jesť*
Namine- Jounin
*dopapám a tanier vezmem a dám ho do drezu*
Namine- Jounin
Ém .... *poškrábu se na hlavě a po chvíly dojím, talíř dám taky do dřezu* Co teď?
Keďže to bolo dobré, tak môžeš ísť.. Ja musím ísť nájsť Tsuchikage *taniere umyjem a odložím do skrinky*
Namine- Jounin
Nie, možno inokedy.. Fakt za ňou musím ísť..
Namine- Jounin
*pokrčím ramenami* nerob si starosti
Namine- Jounin
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: