Ulice KumoGakure
4 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Re: Ulice KumoGakure
*Jdu vedle tebe a rozhlížím se po vesnici* Páááni *udiveně*
Kaede Kaguya- Jounin
- Poèet pøíspìvkù : 138
*Zarazím se a nafrním* Jako každá normální vesnice *udělám vážnej pohled, ale nevydržím to a začnu se smát*
Kaede Kaguya- Jounin
Aha .. *bad face, sundám si masku, ale pořád si jí držím před obličejem a váhám*
*Podívám se na tebe* Proč váháš, nikomu to nepovím *usměju se a stále se na tebe dívám*
Kaede Kaguya- Jounin
Stydlíne *usměju se* bojíš se mě snad?
Kaede Kaguya- Jounin
*kouknu na tebe a stoupnu těsně k tobě* To ne ... Jen, bych to srávně neměl ... *pořád si chrám obličej před ostatními* Nemyslíš?
*Mírně se začerveném* máš pravdu, správně by jsi neměl *usměju se* ale zase je škoda tohle skrývat za maskou *řeknu tiše a odvrátím pohled*
Kaede Kaguya- Jounin
Kde jen začít *zamyslím se* Takže jako malá jsem toužila po tom být silný ninja a všechny překvapit, rodiče mi dopřávali vše co jsem kdy chtěla, ale Kagovi se to nelíbilo, ze dne na den jsme se staly nuknenniny. Nebyly jsme nic, nikdo nás nepřijmul..nikdo nás nechtěl.*odmlčím se*...nakonec jsem našla jsou sílu a plně ji ovládla. Později jsem se stala členkou Suny..co se stalo s mýma rodičema netuším... *odmlčím se a nevím jestli se mám usmát nebo brečet*
Kaede Kaguya- Jounin
*rukou ti lehce přisunu obličej tak abych ti viděl do očí* Ém .. No .. *nevím co říct*
Na to nemá cenu nic říkat *usměju se a dívám se ti do očí*
Kaede Kaguya- Jounin
*chytnu tě za bradu a lehce ale i vášnivě políbím, nakonec se ale odtáhnu* Gomene .. to ty hormony *smile*
*Chvíli jen tak zaskočeně stojím a červenám se* Emmm, no.. neomlouvej se *usměju se* stejně bych to za chvíli udělala sama *řeknu tiše, ale tak aby to šlo slyšet*
Kaede Kaguya- Jounin
*Oplácím ti polibky a jemně tě kousám do rtu* trošku se nám to vymklo kontrole *řeknu tiše a cinknu tě do čela*
Kaede Kaguya- Jounin
Nevadí *políbím tě* A hodí se to, abych k tobě šla domů *řeknu váhavě*
Kaede Kaguya- Jounin
*začnu procházet ulicí mezi několika lidmi s rozhodnutím něco koupit, po té najdu krám který si chvíli prohlížím a přemýšlím*
Shio- Hokage
- Poèet pøíspìvkù : 226
Shio- Hokage
- Poèet pøíspìvkù : 226
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: